Carrer Lleida 7, La Bisbal del Penedès 43717, Tarragona

La nostre casa

Sobre la casa

El Colomer comptem amb 14 habitacions7 lavabos2 menjadors i 2 sales d’estar. El centre neuràlgic n’és la cuina. També hi ha una saleta amb màquina de cafè i accés a Internet, de la que els familiars també en poden fer ús. La infermeria és on tenim el control dels fàrmacs i l’equipament mèdic per vetllar per la salut dels avis. Un cop a lasetmana la perruquera atén els avis a la nostra perruqueria.
El Taller dels avis és la caseta de fusta on realitzem el taller de motricitat i les manualitats. A més, hi tenim el projector per les sessions de cinema i el despatx de rehabilitació.
A l’exterior de la residència hi trobem també diversos espais molt ben aprofitats. Els nostres avis poden passejar pel jardí, on hi ha la granja, amb els dos galliners i l’estable on dormen les cabretes. Durant el dia, des del “mirador de les cabretes” veuen com pasturen al camp del costat i els poden donar garrofes. També tenen cura de l’hort i de les plantes del porxo. Si ho desitgen, podendescansar als balancins de la terrassa o contemplar el camp d’oliveres i el campanar des del nostre mirador del poble.

Explora el nostre jardí espaiós amb plantes diverses i dos galliners. Disfruta del sol i relaxa’t a l’ombra. Trobaràs zones amb taules i cadires, així com àrees amb bancs. Aquest entorn tranquil et convida a connectar amb la natura.

Les nostres habitacions dobles són acollidores i compten amb finestres que permeten una entrada abundant de sol. Aquestes habitacions ofereixen un espai confortable i relaxant per als residents. Amb una distribució pensada per proporcionar comoditat i intimitat.

Els nostres quatre menjadors ofereixen taules i una zona de relax amb sillons. Són espais acollidors i funcionals per als àpats i moments de descans dels residents.

Benvinguts a la nostra acollidora sala de visites, un espai encantador amb plantetes on els nostres residents gaudeixen de cuidar-les i passar moments tranquils.

Benvinguts al nostre porxo acollidor, un espai refrescant amb un hortet i una agradable ombra. Gaudeix de la tranquil·litat i la verdor mentre et relaxes i converses. Vine i descobreix aquest racó únic per gaudir de moments tranquils a l’aire lliure.

El nostre taller d’activitats és un espai ampli, lluminós i versàtil, ideal per a diverses activitats. Amb una àmplia selecció de materials, permetem als residents explorar diferents activitats creatives.

Es tracta d’una cuina casolana elaborada en el propi centre. Perquè us en feu una idea, l’olla surt fumejant en el carro de servir. Tenim els menús estacionals tenint en compte els productes de temporada, cuinem plats d’hivern i plats d’estiu. Alguns diumenges fem paella. Per Tots Sants elaborem els tradicionals panellets, per Nadal cuinem ànec, per Sant Esteve, canalons i no ens oblidem pas del tortell del dia de Reis.

La nostra perruqueria és un espai petit i acollidor, perfecte perquè els residents puguin mimar-se setmanalment. Aquí poden rebre serveis de perruqueria i estètica amb atenció personalitzada. La perruqueria és un lloc especial on els residents poden cuidar la seva aparença i sentir-se ben atesos.

Contacta'ns

Mantingues-te en contacte

Adreça:

Carrer Lleida 7, La Bisbal del Penedès 43717, Tarragona

Teléfono: